Marketing & Communication Specialist

VSB Groep B.V. Medewerker marketing en communicatie BOL

Lijkt het jou leuk om als marketing en communicatie medewerker aan de slag te gaan? Bij een van de grootste en meest gespecialiseerde handelsorganisatie op het gebied van gebakken bestratingsmaterialen? Is creativiteit helemaal jouw ding en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou! Je komt te werken in een dynamisch, jong, energiek en informeel team met gedreven collega's die klaar staan om alle ervaringen met jou te delen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Commercieel talent met communicatieve vaardigheden welke een brede kennis heeft op het gebied van marketing en bijbehorende modellen. Initiatieven nemen en ideeƫn aandragen wordt erg gewaardeerd. We gaan ervanuit dat je een commerciƫle instelling hebt. Je steekt daarnaast graag de handen uit de mouwen, wil leren en bent enthousiast. Je gaat in overlegsituaties sociaalvaardig en respectvol met jouw toekomstige collega's.

Wat biedt het bedrijf?

VSB heeft drie locaties in Druten; de opslag voor de bestratingsmaterialen aan de van Heemstraweg, een locatie (VSB Trucks) aan de Energieweg en de hoofdlocatie aan de Kerkstraat. Hier kom jij te werken in een jong team (leeftijden tussen de 24 en 45 jaar) en hebt je eigen werkplek welke reeds verbouwd en vernieuwd is. Er staat daarnaast een gloednieuwe computer op je te wachten. Je werkt nauw samen met je begeleider welke zorg draagt voor alle marketing binnen VSB. Daarnaast is er kans op een vaste aanstelling in de toekomst. In totaal heeft VSB meer dan 40 medewerkers en biedt een gezellige lunchruimte waar kosteloos soep, brood en andere lekkernijen worden geserveerd. Bovenal heb je leuke collega's welke stuk voor stuk echte aanpakkers zijn. We hebben je nieuwe werkplek al gefotografeerd, heb je de foto al gezien?

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder