Medewerker productietechniek

DRU Help jij ons mee om warmte en sfeer bij de mensen thuis te brengen?

Bij DRU Verwarming B.V. assembleren we sfeerhaarden en kachels. Wat je gaat doen is meewerken op de afdeling voorbewerking of assemblage. Wij hebben een gemotiveerde groep collega's die het gezellig vinden om in de pauze samen koffie te drinken en een grapje te maken met elkaar. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt. Jij zult je bezig gaan houden met verschillende werkzaamheden die voorbij komen. Denk aan assembleren, lassen, slijpen, buigen, spuiten, lakken en monteren. Afhankelijk van jouw mogelijkheden, behoeften en afhankelijk van de vraag zul je op verschillende plekken in ons bedrijf ingezet worden om zoveel mogelijk te kunnen leren. Wij vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt en laat zien dat je wilt leren. Dat je open staat voor feedback, nauwkeurig kunt werken en vragen stelt als je niet precies begrijpt wat de bedoeling is. Onze klant verwacht een mooi product dat warmte en sfeer brengt in huis. Jij snapt dat!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken, instructies opvolgt en oog hebt voor detail. Wij maken immers een product dat sfeer in huis brengt.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken in een gezellig team dat houdt van een geintje op zijn tijd. Mocht het van beide kanten goed bevallen dan zijn er mogelijkheden om langer te blijven werken. Wij willen onze medewerkers blijven ontwikkelen, we zullen daar samen over in gesprek blijven.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Video Link

lees verder