Servicemedewerker

Landal Coldenhove Stage Avontuur: Leid de weg in Facilitair Management bij Landal Coldenhove.

Bij een onvergetelijke vakantie hoort een park dat perfect in orde is. Het zwembad, de bungalows, de bowlingbaan en alle andere faciliteiten; alles werkt en ziet er verzorgd uit. Ook de horeca speelt een belangrijke rol. Onze gasten genieten graag van lekker eten en goede service. Tijdens deze stage ben je soms de linker-, en soms de rechterhand van onze Manager Property & Maintenance, die er eindverantwoordelijk voor is dat alles op dit park op rolletjes verloopt. Maar je kunt ook ons Horecateam versterken. Vanaf februari zoeken wij weer stagiaires! Dit ga je doen: - het beheer van gebouwen, bungalows, technische apparatuur en het terrein - planning - inkoop en voorraadbeheer - het signaleren, afhandelen en oplossen van klachten, verbeterpunten en onveilige situaties

Naar wie zijn wij op zoek?

Of je nu handig bent of vooral vindingrijk; jij wilt alles uit deze stage halen. Voor jezelf en voor ons. Om je stage tot een succes te maken: - doe je een opleiding Allround Medewerker Facilitair (BOL 3) of Facilitair Leidinggevende (BOL 4) - zet je alles op alles om het onze gasten naar de zin te maken - ben je actief, enthousiast en representatief - ben je zelfstandig, flexibel en een gezellige collega - wil je het optimale uit je stage te halen - heb je het lef om aan te geven wat je wilt leren - heb je tijd, zodat je voor een langere periode (fulltime) met ons team kunt meedraaien om een goed beeld te krijgen Ontdek wat groen kan doen voor jouw carrière!

Wat biedt het bedrijf?

Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw stage zo goed mogelijk van start te laten gaan, zijn de arbeidsvoorwaarden ook zeker van belang! Als je bij ons stage komt lopen, krijg je een stagevergoeding van €500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en heb je de mogelijkheid om op het park te overnachten. Daarnaast mag je wanneer je tijdens je stage overnacht op het park en niet beschikt over een geldig OV-studentenreisproduct, dan mag je maximaal twee maal per maand de reiskosten (tegen € 0,12 per km) naar huis declareren. Je krijgt goede begeleiding door een gediplomeerde en SBB erkende parktijkbegeleider en je mag gebruik maken van de faciliteiten op het park.

Wat ga je leren?

  • Is aanspreekpunt voor bezoekers
  • B1-K1-W1 Ontvangt bezoekers
  • B1-K1-W2 Draagt bij aan een veilige situatie
  • Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • B1-K2-W2 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W4 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K2-W5 In behandeling nemen en registreren van incidenten

Video Link

lees verder