Zelfstandig werkend kok

Brasserie La Meuse B.V. zelfstandig werkend kok Brasserie La Meuse

zoek jij een leerplek in de Horeca en ben jij een persoon die van aanpakken weet? Bij ons is het mogelijk om kennis te maken met alle facetten van een Brasserie keuken. we leiden jou op binnen een groot team met enthousiaste medewerkers met veel ervaring. in de keuken ga je onder begeleiding van de Chef Kok aan de slag. Afhankelijk van je opgedane ervaring werk je mee aan de bereiding van gerechten en deelgerechten. Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals het snijden van groenten en vleeswaren en het maken van mise en place. wat je ook leert is het maken van bestellingen, meekijken met de planningen en het aansturen van ambulant personeel. lijkt het je leuk om in een gezellig team te komen leren en werken, neem dan contact op via mail of bel voor een persoonlijk contact.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gedreven collega met een gezonde dosis enthousiasme. iemand die graag kookt en goed in teamverband kan werken.

Wat biedt het bedrijf?

een ontspannen sfeer waarbij structuur en gasheerschap centraal staat. vaste schema's per 4 weken waar inspraak mogelijk is. duidelijke taken en 1 aanspreekpunt. een reƫle stagevergoeding

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder