Sport- en bewegingsleider

CrossFit YouAct is het centrum voor strength & conditioning training met als specialisatie CrossFit. Crossfit YouAct is nabij het centrum van Eindhoven gevestigd (op Kanaaldijk Noord) en bestaat sinds 2014. Met ruim 370 leden met diverse achtergronden bieden we 70+ groepslessen per week aan. We hebben een aantal verschillende soorten lessen, van de CrossFit "Workout Of the Day (WOD)" tot onze specialiteiten lessen (Olympic Lifting, Gymnastics, Endurance, Powerlifting, Strongman en Competitie Training) en onze CrossFit Kids, Teens en Junior lessen. Mogelijke rollen en takken die je bij ons kunt uitvoeren: Trainer groepslessen; Programmeren (schrijven van trainingsschema’s); Persoonlijk coachen – leefstijl, voeding en/of training; Marketing en communicatie; Organiseren van evenementen; Ledenadministratie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sportief; Enige kennis van fitness en/of CrossFit ; Leergierig; Goede communicatieve vaardigheden; Mondeling vaardig in Nederlands en bij voorkeur ook Engels mar het is niet een pre.

Wat biedt het bedrijf?

CrossFit YouAct is een erkend leerbedrijf. Bij ons kun je de begeleiding verwachten die je als stagiaire verdient. Binnen ons kleine team zijn coaches aanwezig die je vanuit hun vakspecifieke achtergrond op verschillende vlakken vooruit kunnen helpen. Niet alleen stagiaires, maar ook onze trainers ondersteunen we met een intern ontwikkelprogramma in hun verdere groeiproces. Bij ons krijg je bovendien de vrijheid om jouw goede ideeën uit te werken! En wie wil dat nou niet? Jij krijgt: Persoonlijk ontwikkelplan en begeleiding hierin; Een gezonde en fitte werkplek in hartje Eindhoven; Onbeperkt toegang tot de box en lessen voor jezelf en je partner; Een hechte community met gemotiveerde leden; Flexibele werktijden die goed te combineren zijn met je studie of andere baan. Bij het goed functioneren tijdens de stage is er de mogelijkheid om te komen werken bij ons: met vaste uren of juist flexibel inzetbaar.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder