Marketing & Communication Specialist

Eindhovens Rondje Marketing en communicatie? Contentmaker en manager? Gek op urban vibes, hotspots, smakelijk en vermakelijk eten? Liefde en Lef?

Als allround communicatie stagiair ga je aan de slag voor dé horeca verbinder van Eindhoven. Het Instagramaccount met meer dan 17k volgers is hot topic, onze websiteen gratis applicatie is dé cityguide van Eindhoven en groeit snel. Onze dagen bestaan uit schrijven, eten, designen, eten, verbinden, verleiden, verrassen en versterken en eten. Wij zoeken een stagiair die ons kan ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Dagelijkse werkzaamheden bestaan bij ons niet omdat elke dag écht anders is. Wij beginnen elke ochtend met een sterke bak koffie, want meestal hebben we s’ avonds tot laat ergens gegeten. We bespreken de to-do’s voor de dag en gaan aan de slag. Eigen inbreng, creativiteit, een vlotte pen en liefde voor eten is voor ons belangrijk. Maar nog belangrijker vinden wij dat je jezelf kan ontwikkelen, veel kan leren en een kei smakelijke, gezellige en leerzame stage hebt!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau in de richting van marketing, communicatie en/of multi-media. Je zit in het 3e of 4e jaar van je opleiding. Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar. Je werkt overzichtelijk, bent goed in planning en je houdt je aan gestelde deadlines. Je kent de spelregels en strategieën van social media. Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent creatief met tekst. Ervaring met WordPress, MailChimp, Canva en Photoshop is een pré. Je bent woonachtig in Eindhoven of nabije omgeving. Je bent een echte foodie, gek op gezelligheid, open, eerlijk, ondernemend, creatief en iemand met lef! Houden we van.

Wat biedt het bedrijf?

Dreams can come true, cheesy maar niks van gelogen. Ben jij de food-rockstar (always hungry) niet vies van een spontane gezellige borrel, een netwerker pur sang, een creatief en ondernemend brein? Ben jij iemand die met unieke ideeen komt, ben jij niet standaard en werk je met een gezonde snelheid en gedrevenheid om samen successen te behalen? Laat jij tijdens je stage jezelf PUUR zien? (En perfect is niet puur he) Dan hebben wij binnen ons bedrijf absoluut doorgroeimogelijkheden. Zelf zijn we niet zo'n hokjes denkers en creëren we liever vacatures/werkplekken op maat om jouw ultieme krachten daarin te bundelen en hetgeen minder bij jou past ook lekker door een ander te laten doen ;-) Iets met ken je kracht...

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder