Leidinggevende bediening

Hout Pizzeria Strijp S B.V. Opgeleid tot internationale zelfstandig werkend kok

Voor onze nieuwe 2e vestiging Napolitaanse Pizzeria op Strijp-S in Eindhoven zijn wij op zoek naar leidinggevende Bediening. This is you: Voor onze nieuwe 2e vestiging Napolitaanse Pizzeria op Strijp-S in Eindhoven zijn wij op zoek naar Leidinggevende Bediening. Als leidinggevende bediening heb je de dagelijkse verantwoordelijkheid in de bediening en bent het gezicht van Hout. Je houdt niet alleen overzicht in ons restaurant, maar weet ook wat er gebeurd op het terras en de business rooms. Je werkt onder de bedrijfsleider en je geeft zelf leiding aan en coacht je team in de bediening. Je geniet van het werk op de vloer en weet precies wat er nodig is om de dag/avond vlekkeloos te laten verlopen. Jij bent die enthousiasteling die zin heeft om aan de slag te gaan! Je hebt oog voor detail, een groot inlevingsvermogen en bent een echte teamplayer. Je wil graag verder leren en ontwikkelen en je collega's inspireren met jouw enthousiasme en kennis.

Naar wie zijn wij op zoek?

Yes I can do this! Heb je ervaring in de bediening en ervaring met leidinggeven of ben je bereid dit te leren. Uitgebreide kennis over bieren en wijnen is een score-pakker. Je weet hoe je het beste de lekkerste Napolitaanse pizza's en heerlijke drankjes kan serveren. Daarnaast ben je enthousiast en dit straal je uit naar collega's en gasten. Je HOUT van pizza :)

Wat biedt het bedrijf?

This is HOUT. Authentiek, speels, smaakvol en goede kwaliteit in al zijn eenvoud is waar wij voor staan! Of je nou komt voor de lekkerste Napolitaanse pizza uit de houtgestookte steenoven, een verfrissende Birra Moretti, Eindhovense bieren, een geweldig glas wijn, suppli of uitgebreide antipasti – bij Hout zit je goed. Binnen aan de ‘pizza-table’ bij de eyecatcher van een houtoven, in het sfeervol ingerichte lichte restaurant. Wat krijg je van ons! Goed salaris Goede begeleiding Kansen om door te groeien Altijd een dag in het weekend vrij Je maakt deel uit van een erg leuk internationaal team. Are you the one? Reageer nu op; info@houtstrijp.nl

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder