Leidinggevende keuken

Luzt Gastrobar Leerling gespecialiseerd kok niveau 4

Na 2 roerige jaren van 2 lockdowns en 2 openingen kunnen we gelukkig nog steeds van daken schreeuwen dat we nummer 1 van Eindhoven zijn! De aller-aller beste? Nee, dat zijn er meerdere. Maar wel de aller-aller gelukkigste gasten! En dat maakt ons enorm trots. We leggen de lat hoog qua totaalbeleving, maar de drempel laag om ons te bezoeken. Dat in combinatie met een spraakmakend interieur, uiterst gastvrije bediening en tongstrelende gerechten maakt het feestje compleet! Je vindt hier de perfecte balans tussen een aangename toegankelijkheid en de elegantie van een avondje uit, zonder te veel poespas, maar met vooral veel gezelligheid en oog voor detail.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt de opleiding gespecialiseerd kok niveau 4 - Alles schoon & veilig? Productkennis en ervaring met HACCP is gewenst. - Stress in de tent? Niet bij jou. Je bent flexibel en stressbestendig. - Je bent fris in voorkomen, enthousiast en servicegericht. - Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om. - Bring it on! Jij houdt van hard werken. - Jij hebt een positieve houding die je ook op het team overbrengt.

Wat biedt het bedrijf?

Waar je werkt in een enthousiast team binnen een groeiend bedrijf; - Waar jij van ons kunt leren en wij van jou kunnen leren; - Waar we allemaal de missie hebben om gasten blij te maken door middel van beleving met een lach; - Waar we werken volgens onze kernwaarden: Passie, Genieten, Groeien en Aandacht; - Waar we hele leuke personeelsfeestjes hebben. -Waar je door kunt groeien na je stage -Waar je 20% korting krijgt bij al onze horeca zaken!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder