Restaurant Goyvaerts B.V. Wil jij werken en leren in de culinaire top van Eindhoven dan zoeken wij jou
Bij restaurant goyvaerts staat ambacht hoog in het vaandel wij maken alles zelf van saus tot ijs. De Leerlingen worden van a tot z mee genomen in dit proces we werken geordend en gestructureerd op het allerhoogste culinaire niveau. wil je veel leren en vooral leren leiding geven en doorgroeien binnen de horeca dan ben je bij ons aan het juiste adres
Naar wie zijn wij op zoek?
wij stellen als eis dat je wil leren en daar ook voor open staat dit is het aller belangrijkste
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een leuk salaris voor een leerling kok ook zijn wij op zondag gesloten en werken wij in een jonge dynamisch team er zijn meerderen doorgroei mogelijkheden
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan