Office & Management Support Specialist

Sportief Besteed Groep Zelfstandige app ondersteuner gezocht!

Als stagiair bij de SBG app ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de backoffice. Je zorgt ervoor dat alle belangrijke gegevens correct en up-to-date zijn, en draagt actief bij aan het verbeteren van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de app. Je werkt nauw samen met zowel interne teams als externe partners om feedback en suggesties te verwerken, waardoor je direct invloed hebt op de gebruikerservaring van de app. Taken: - Zorgen dat gegevens zoals gebruikersinformatie, activiteiten en financiële voorzieningen in de backoffice consistent, actueel en correct zijn; - Verwerken van suggesties en feedback van partners; - Analyseren van de huidige werking van de backoffice, verbeteringsvoorstellen doen en deze implementeren; - Schrijven van handleidingen voor eindgebruikers; - Processen in kaart brengen door middel van stroomschema’s; - Meedenken over en ontwikkelen van communicatie-uitingen ter promotie van de app.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij op zoek naar een stage met veel afwisselende taken en verantwoordelijkheden? Heb je affiniteit met digitale apps’ en omgevingen? Wil je bijdragen aan maatschappelijke projecten en werken in een dynamisch team? Dan is deze stageplaats bij de SBG app van Sportief Besteed Groep iets voor jou!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een afwisselende stageplaats met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden we een stagevergoeding, tussen de € 300,- en € 400,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Enthousiast geworden na het lezen van de vacature en ervan overtuigd dat jij goed past binnen Sportief Besteed Groep? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze rol. Stuur ons je motivatiebrief en CV. Vragen over de procedure? Neem contact op met Nikki de Groot, HR Adviseur, via n.degroot@sportiefbesteedgroep.nl of 06-18580996

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder