Gastheer / -vrouw

Van der Valk Hotel Eindhoven BBL Leerling Medewerker Bediening

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire/leerling bediening met passie voor de horeca voor onze F&B outlets (Brasserie Martinus, Live Cooking Restaurant Het Buffet, 040 Congress & Events en OZZO Sushi & Lounge Bar). In deze functie verricht je bedieningswerkzaamheden in onze F&B outlets onder het toeziend oog van jouw persoonlijke begeleider, waarbij je alle verschillende onderdelen van service op een gastvriendelijke wijze zult leren. Zoals het voorbereiden voor ontbijt, lunch en diner service (mise-en-place), het serveren van gasten en het afsluiten en schoonmaken van de verschillende outlets. De werkzaamheden binnen onze F&B outlets zijn zeer divers en je zult binnen deze outlets rouleren. Het aantal uur per week is in overleg. Voor de werkzaamheden als leerling bediening ontvang je een leerling salaris conform het arbeidsvoorwaardenreglement van Koninklijke Horeca Nederland.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Je volgt een MBO Horeca-opleiding, bent ambitieus, weet van aanpakken en werkt graag in een team.

Wat biedt het bedrijf?

Het horeca vak leren binnen een geweldig team? Dat kan! - 4 verschillende outlets dus veel afwisseling en roulatie - Mogelijkheden tot extra trainingen - Doorgroeien met veel aandacht op persoonlijke ontwikkeling - Mogelijkheid tot leiding geven - Mogelijkheid op vaste aanstelling - Personeelsfeesten -en activiteiten - Ruime keuze in rooster zowel ochtend als avond, af en toe een weekend vrij - Meekijken op andere afdelingen binnen het hotel - Jong en dynamisch team! Heb je interesse in deze leerplaats? Solliciteer dan direct via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/bbl-leerling-medewerker-bediening

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder