Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Eindhoven Stagiair(e) Receptie Meeting & Events

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL. --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op www.stagebijvandervalk.nl! Wat verwachten we: - Je zorgt voor een nette ontvangst van onze partijen, je begeleidt onze gasten naar de zaal en bespreekt het programma. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, je staat ze vriendelijk te woord. - Je zorgt ervoor dat onze Businessfoyer netjes en schoon blijft. Bij drukte ondersteun je het banquetingpersoneel. - Lichte administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het salesteam.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij, representatief en een echte teamplayer. Ook als het druk is houd jij je hoofd koel. Je werkt nauwkeurig en bent commercieel ingesteld. Verder heb je een flexibile instelling en geen 9-17 mentaliteit. Kennis van IDPMS is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Houd jij van organiseren en het te woord staan van gasten? Als banquet sales stagiair(e) ben jij het aanspreekpunt vanaf moment een. Je hebt via veel verschillende kanalen het eerste contact met de gast en weet door goed te luisteren perfect wat de wensen zijn. Dit betekent dat er veel van je wordt verwacht en dat je veel verantwoordelijkheid draagt. Heb je interesse in deze stageplek? Solliciteer dan direct via https://stagebijvandervalk.nl/o/meeting-events-2-3

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder