Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Van der Valk Hotel Eindhoven F&B Stagiair(e)

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL. --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op www.stagebijvandervalk.nl! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire met passie voor de horeca voor onze F&B outlets (Brasserie Martinus, Live Cooking Restaurant Het Buffet, 040 Congress & Events en OZZO Sushi & Lounge Bar). In deze functie verricht je bedieningswerkzaamheden in onze F&B outlets onder het toeziend oog van jouw persoonlijke begeleider, waarbij je alle verschillende onderdelen van service op een gastvriendelijke wijze zult leren. Zoals het voorbereiden voor ontbijt, lunch en diner service (mise-en-place), het serveren van gasten en het afsluiten en schoonmaken van de verschillende outlets. De werkzaamheden binnen onze F&B outlets zijn zeer divers en je zult binnen deze outlets rouleren. Het aantal uur per week is in overle

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Je volgt een MBO Horeca-opleiding, bent ambitieus, weet van aanpakken en werkt graag in een team.

Wat biedt het bedrijf?

Het horeca vak leren binnen een geweldig team? Dat kan! - 4 verschillende outlets dus veel afwisseling en roulatie - Mogelijkheden tot extra trainingen - Doorgroeien met veel aandacht op persoonlijke ontwikkeling - Mogelijkheid tot leiding geven - Mogelijkheid op vaste aanstelling - Personeelsfeesten -en activiteiten - Ruime keuze in rooster zowel ochtend als avond, af en toe een weekend vrij - Meekijken op andere afdelingen binnen het hotel - Jong en dynamisch team! Heb je interesse in deze stageplek? Solliciteer dan direct via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/fb-stagiaire

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder