Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel Restaurant Het Wapen van Elst Leren op een leuke manier!

In de bediening speel je een cruciale rol bij het creëren van een positieve ervaring voor de gasten. Je leert niet alleen hoe je gerechten op professionele wijze kunt serveren, maar ook hoe je gasten op een vriendelijke en gastvrije manier ontvangt. Het aannemen van bestellingen, het verstrekken van informatie over het menu en het zorgen voor een vlotte service zijn enkele van de taken die je onder de knie zult krijgen. Daarnaast biedt Grandcafé Hotel Het Wapen Van Elst de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de organisatie van evenementen. Je leert hoe je evenementen plant, coördineert en uitvoert, waarbij je de kans krijgt om je organisatorische en communicatieve vaardigheden te verbeteren. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten of feesten, je zult betrokken zijn bij het hele proces en waardevolle ervaring opdoen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Grandcafé Hotel Het Wapen Van Elst is communicatieve vaardigheid een vereiste om gasten vriendelijk en professioneel te kunnen benaderen. Tevens is een proactieve houding essentieel, waarbij het vermogen om zelfstandig taken uit te voeren en initiatief te tonen wordt gewaardeerd. Een flexibele instelling en teamgeest zijn eveneens cruciaal:)

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een super leuke werksfeer. Maar uiteraard ook een goede financiele vergoeding. De werkdagen/werktijden zijn in overleg en tijdens de diensten zijn maaltijden en dranken verzorgd.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder