Medewerker dierverzorging

- Dagelijkse verzorging van de mini-paarden, buiten en binnen zetten, voeren, longeren, wandelen, poetsen. (Leerdoel: wat komt er allemaal kijken bij de verzorging van een paard, voeding is een groot onderdeel hiervan) - Onderhoud van de gebruiksmaterialen zoals halsters, dekens etc. - Stallen uitmesten, vegen, algemeen schoonmaakwerk (Leerdoel: waar let je op ivm hygiene) - Paardentaal, hoe leer je op een correcte wijze omgaan met paarden, vanaf de grond. Op de minipaarden kan niet worden gereden. (Leerdoel: communiceren met dieren) - Onderhoud van het terrein, vegen, snoeien, verven, schoonmaken. (Leerdoel: algemene taken onderhoud bij het houden van dieren, wat komt er allemaal bij kijken?)

Naar wie zijn wij op zoek?

Het werk zien liggen, durven te vragen als iets niet duidelijk is, overleggen, doorzetten, aanpakker, moet in weer- en wind buiten willen werken, niet bang zijn om vies te worden. Het allerbelangrijkste is dat je houdt van dieren en graag wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige, kleinschalige stageplek waar ruimte is voor individuele begeleiding van de stagiaire op het gebied van dierverzorging. Je kan hier leren wat de dagelijkse verzorging van het houden van dieren allemaal met zich meebrengt, waar moet je op letten, hoeveel werk is het? Verder kan je hier leren hoe paardencoaching nou eigenlijk werkt en wat het kan doen voor de begeleiding van jeugd met een hulpvraag. Lijkt dit je interessant en wil je zelf eventueel paardencoach worden in de toekomst, dan is dit je kans om een kijkje achter de schermen te nemen.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor dieren
  • B1-K1-W1 Voert dieren
  • B1-K1-W2 Verzorgt dieren
  • B1-K1-W3 Onderhoudt leef- en werkomgeving
  • Ondersteunen dienstverlening/verkoop
  • P1-K1-W1 Ontvangt klanten/gasten
  • P1-K1-W2 Informeert klanten/gasten

lees verder