Leidinggevende bediening

Jansen en Janssen is een café gelegen op een A-locatie aan de Oude Markt in Enschede.
We werken met een compact team, waardoor de gast binding heeft met het personeel en andersom.
Het concept is dat we geen concept hebben. We zijn laagdrempelig en voor ieder wat wils.voor ieder wat wils.
We zijn flexibel en van alle markten thuis.
Omdat we met een klein team werken, (4 fulltimers en een partimer) ligt er bij een ieder binnen het bedrijf hoge verantwoordelijkheid. We zijn allen afhankelijk van elkaar en zorgen met z'n allen voor het perfecte plaatje.
Binnen ons bedrijf werken we op informele wijze met onze gasten, waardoor je je niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak kan ontwikkelen.
De aanwezige leermeester heeft zeer ruime ervaring in de horecabranche.
Ook is deze sinds het ontstaan van Jansen en Janssen (onder de huidige eigenaar) werkzaam binnen dit bedrijf.
De bedrijfsstructuur is hierdoor consistent en duidelijk.
Eerdere collega's en leerling

  • locatie
    Enschede
  • periode
    23-8-2022 t/m 1-9-2023
  • gewijzigd
    23 augustus 2022
  • beschikbaar
    1

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Opleiding Leidinggevende bediening

Crebonummer: 25170
Leerweg: bbl

lees verder