Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Bij Jansen en Janssen werk je een dagdienst of een nachtdienst.
Hier leer je bar-, keuken-, en bedieningsvaardigheden.

Je werkt in een klein team waar iedereen de zelfde taken en werkzaamheden verricht.
Binnen dit team werken we assertief en transparant.

Er zijn 4 fulltimers aanwezig met de nodige ervaring en diploma’s voor de horeca.
Je komt als leerling terecht in een goed vangnet met veel passie.
Aan de hand van je BPV-map en je opleiding, maar ook doormiddel van jouw ervaring binnen ons bedrijf zal je leren op top niveau te functioneren in de horeca.

  • locatie
    Enschede
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    23-8-2022 t/m 1-10-2023
  • gewijzigd
    23 augustus 2022
  • beschikbaar
    1

Jansen en Janssen: waar een wil is, is een weg!


Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Vaktechnische vaardigheden: Ontvangen van gasten en bestellingen opnemen Bladlopen Werkplek schoonhouden en schoonmaken Beroepsvaardigheden: Omgaan met kritiek Gastgerichtheid Communicatief ontwikkeld, gesprek voeren met gasten Sociale vaardigheden: Rust kunnen bewaren tijdens drukte, stressbestendigheid Respect hebben en tonen naar gasten en collega’s (en jezelf) Persoonskenmerken: Nieuwsgierigheid

Wat biedt het bedrijf?

Als je als leerling goed functioneert binnen ons bedrijf en je bent op zoek naar een baan, kunnen wij (wanneer hier ruimte voor is) een contract aanbieden. Heb je je opleiding succesvol afgerond binnen ons bedrijf, maar kijk je liever een deurtje verder, kun je uiteraard rekenen op een goede recensie vanuit Jansen en Janssen. Je werkt bij ons in een hecht team wat bestaat uit verschillende persoonlijkheden. Allen steken we met de neus de zelfde kant op betreft onze passie, de horeca, waardoor we er met z'n allen een mooi compleet plaatje van maken! Het bedrijf is belangrijk. Het personeel maakt het bedrijf. De gasten zorgen dat het bedrijf blijft lopen. Dit genereert voor meerdere mensen een kans Die kans kan jij pakken! Kom jij ons team versterken?

Opleiding Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Crebonummer: 25171
Leerweg: bbl

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder