Mediavormgever

Rebellious Statement Wil jij allround vormgeven in het gebied van fashion? Solliciteer dan bij ons!

Rebellious Statement (Enschede) bevindt zich in de retail markt, wij ontwerpen designs voor op unisex kleding. Momenteel zijn wij veelal bezig met ontwerpen, denk hierbij aan de website, vormgeving voor social media en de designs die gedrukt worden op onze kledingitems. De website wordt vanaf februari onder handen genomen, dit doen wij binnenshuis en hierin wordt de student vanuit jullie opleiding meegenomen! Hier mag je zelf uiteraard veel aan werken. Verder ontwerpen wij dus ook zelf de designs voor op de kledingstukken. Ook hierbij heb jij als student veel inbreng, je mag zelf eigen ontwerpen maken en je creativiteit op de vrije loop laten. Wie weet zie jij binnenkort jouw designs op onze kledingstukken! Je wordt bij Rebellious Statement in elk proces meegenomen en vrij gelaten zodat je door te doen veel kan leren. Wij zijn een persoonlijk bedrijf waar een stagiaire veel eigen inbreng heeft. Jouw ideeën zijn meer dan welkom, als je een idee hebt mag je dit zelf uit laten komen!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet een vlotte babbel die niet bang is zijn/haar ideeën te opperen. Het is van belang dat de student niet bang is out of the box te denken. De student heeft enige affiniteit met Adobe programma's zoals InDesign en Illustrator. Verder heeft de student kennis van vormgeven. Daarnaast is affiniteit met social media een pre en vind je het niet erg om zowel voor als achter de camera te staan.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Rebellious Statement is er een kans op een vaste aanstelling na de stageperiode. Het bedrijf biedt een persoonskorting, en een kortingscode voor vrienden en familie. Verder heeft de student veel eigen inbreng, hij/zij is onderdeel van het team en zal dezelfde taken krijgen als ieder ander. Denk hierbij aan het vormgeven van nieuwe kledingdesigns, maar ook uitbundige stories voor de socials. Rebellious Statement is een start-up, in een korte tijd maken wij veel verandering door, aan deze verandering kan jij veel aan bijdragen.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder