Manager / ondernemer horeca

Resort Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo is op zoek naar leergierige en enthousiaste studenten die willen werken aan hun ontwikkeling in het leukste hotel van Overijssel. Altijd al interesse gehad over hoe het er aan toe gaat in de horeca? Ben jij leergierig en gemotiveerd? Dan ben jij de stagiair waar wij naar op zoek zijn! Als stagiair Manager on Duty bestaan je werkzaamheden o.a. uit; • Het in- en uitchecken van de gasten; • Telefonische aanvragen behandelen en verwerken; • Meehelpen met de organisatie van evenementen; • Meehelpen en controleren van de schoonmaakwerkzaamheden binnen het hotel; • Het onderhouden van de contacten; • Voorbereidingswerkzaamheden, zoals het klaarzetten van de vergaderzalen; • Helpen en meewerken binnen de F&B; • Het oplossen van operationele problemen; • Het behandelen van specifieke klachten van gasten; Word je hier helemaal enthousiast van? Wacht dan niet en stuur ons je motivatie en CV via hrm@sheetz.nl t.a.v. Mw. Annette Thalen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder