Resort Bad Boekelo Stagiair Gastheer/Gastvrouw (Parttime/fulltime) in het groene hart van Twente
Stagiair Gastheer/Gastvrouw (Parttime/fulltime) Kun jij meer dan alleen een drankje schenken? Ben jij een ambitieuze stagiair die een opleiding volgt en serveer jij met passie en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan? De baan Als stagiair gastheer/gastvrouw ben jij verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving. Met drive en enthousiasme bedien jij jouw gasten. Je adviseert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer. Van onthaal tot vertrek leg jij jouw gasten in de watten met jouw oprechte gastfocus. Interesse? Solliciteren kan via hrm@sheetz.nl , t.a.v. Annette Thalen en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren. Eerst meer informatie nodig? Bel dan gerust met Bob de Waal, telefoon nummer +31 (0)53 428 3005
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? Kun jij meer dan alleen een drankje schenken? Ben jij een ambitieuze stagiair die een opleiding volgt en serveer jij met passie en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan? Aanvullende kenmerken die ons aanspreken: - Een gastvrije en service gerichte persoonlijkheid - De intrinsieke behoefte om voor gasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen - Goede communicatieve vaardigheden
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij? Wij bieden een marktconforme stagevergoeding en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de Hotels by Sheetz. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat