Valk Exclusief I Hotel Enschede Zit gastvrijheid in je DNA en ben jij de leerling die wij zoeken?
Je eerste gesprek met je leermeester is een kennismakingsgesprek. Een onderdeel van dit gesprek is het bespreken van je doelen. De eerst komende tijd wordt je ingepland bij het luik; je werkt achter de schermen, neemt gerechten mee, onthoudt tafelnummers en je leert de organisatie beter kennen. Het doel van deze periode is om te weten met welke producten we werken en om zo een beter advies te kunnen naar de gasten. Na verloop van tijd kan het zijn dat je wordt ingepland in de wijk; je ontvangt gasten, staat ze netjes te woord, geeft hen adviezen over het menu en zorgt ervoor dat zij genieten van een avondje uit. Na iedere periode plan je samen met je leermeester een gesprek in, om je voortgang te bespreken. Deze momenten zijn van groot belang om te kijken of je op de juiste weg zit voor het behalen van je examens en wellicht moet het tijdsschema worden aangepast. Tijdens deze gesprekken wordt zelf initiatief verwacht, je neemt je BPV map mee en je bereidt vragen voor.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Leergierig - Overzicht behouden - Kunnen omgaan met stressvolle situaties - Snel kunnen schakelen - Proactieve houding - Oog voor detail
Wat biedt het bedrijf?
Hotel Enschede biedt leerlingen een kans om zichzelf te laten zien en bij goed presteren maken zij kans op een vaste aanstelling (mits er plaats is). We hebben een leuk, spontaan en dynamisch team. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van de leuke personeelskortingen op gebied van hotelovernachtingen in andere Van der Valk Hotels.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan