Boerengoed Organisator en verantwoordelijk zijn voor een uitje van gasten/ huwelijk / bedrijfsuitje
Je gaat alles leren mbt het verzorgen en uiteindelijk leiding geven van feesten en (huwelijks)partijen op de werkvloer. Op het Boerengoed is een stage altijd afwisselend. Je combineert taken achter de schermen op kantoor samen met het verzorgen van de gasten. Je kan goed omgaan met drukke momenten en bent flexibel inzetbaar. Je leert omgaan met gasten, en hoe je de klantbeleving optimaal kunt maken. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en om invulling te geven aan je stageperiode. Vervoer is vanaf station Beesd en Geldermalsen goed te doen met nog een klein stukje op de (elektrische) fiets. Of eigen vervoer met de auto. We denken hierin graag mee, om tot een oplossing te komen!
Naar wie zijn wij op zoek?
We willen graag dat je enthousiast en leergierig bent daarnaast moet je zelfstandig kunnen werken. De rest gaan wij je leren.
Wat biedt het bedrijf?
Wij leren je om een feest te verzorgen met als doel dit zelfstandig te gaan doen. Aansturen van personeel en communicatie naar de organisator toe. Een feest kan bestaan uit een borrel, diner, activiteiten en feestavond. Ook een huwelijk begeleiden behoort tot de mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat