St. Christopher's and Belushi's Vienna Frontoffice stage bij internationaal hotel in Wenen
Wat zijn extra bijkomstigheden? • Stagevergoeding van 500 euro per maand bij onze Amsterdamse vestigingen. • Stagevergoeding van 55,- € per week bij de Europese vestigingen. • Brugge 1.000 Euro BONUS bovenop de stagevergoeding. • Gratis ontbijt en 1 warme maaltijd per dag • Korting van 50% bij St. Christophers hostels in Europa • Korting van 50% op eten en drinken in het hostel • Reiskostenvergoeding in Nederland (aanvulling op OV-kaart in weekenden/vakanties) • Leuke collega’s en een gezellige werkomgeving • Gratis accommodatie in gedeelde personeelskamer buitenland • Bijdrage van 500 euro voor kamer in appartement in Barcelona • Gratis tours in de stad waar je stage loopt • Er mag gewerkt worden in vrijetijdskleding. In sommige vestigingen draagt men leuke staff shirts • receptie in de bar, dus een levendige werkomgeving • deelname aan onze interne opleidingen: Footsteps Training • carrière mogelijkheden
Naar wie zijn wij op zoek?
De stagiair vindt het leuk om onze gasten een mooie tijd te bezorgen.
Wat biedt het bedrijf?
In deze functie zul je 5 dagen per week voornamelijk werkzaam zijn als receptionist, barmedewerker en het ontbijt verzorgen. Wat zijn werkzaamheden? • In- en uitchecken van gasten • Toeristische informatie geven • Telefonische reserveringen maken • Werken met het reserveringssysteem • Kassa opmaak • Financiële handelingen verrichten • Klachten behandelen op “laidback” wijze (ontspannen,klantvriendelijk, persoonlijk) • Bar diensten draaien • Onbijt voorbereiden en uitserveren • Tours verkopen
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten