Leidinggevende keuken

Hotel Restaurant Gerardushoeve Leidinggevende keuken ( stage of bbl) op een magisch plekje in het Heuvelland!

Het mee helpen in een super leuk jong keukenteam, waar 3 goede leermeesters aanwezig zijn! De keuken is super modern met de aller nieuwste apparatuur! Druk bedrijf waar teamspirit heel belangrijk is! In dat jaar begeleiden we jouw in het leren van jouw taken zodat je een top basis heb om verder te gaan in dit mooie vak. Daarnaast zul je met onze chef-kok meelopen die jou zal begeleiden in zijn dagelijkse werkzaamheden. Ook verwachten wij zelfstandigheid in bijhouden van opdrachten van je opleiding, hierbij kun je terug vallen op de ruime kennis van de leermeesters binnen on bedrijf!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt goed samenwerken met je collega's maar bent ook zelfstandig vaardig genoeg voor je werkzaamheden. Je hebt ook voor detail en weet waar je moet inspringen wanneer het nodig is. Je bent ruimdenkend en creatief genoeg om wellicht een toevoeging te geven aan recepten of ideen.

Wat biedt het bedrijf?

Je ontvangt van ons een vergoeding voor je stage uren + reiskostenvergoeding. Uiteraard is er mogelijkheid tot vaste aanstelling en een leuke bijbaan! Een gezellig en kundig team is gegarandeerd en wij stomen je graag klaar voor jouw toekomst!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder