Zelfstandig werkend kok

Brasserie Tartaar Brasserie Tartaar zoekt kooktalent met ambitie

Brasserie Tartaar is een jong familiebedrijf in het centrum van Etten-Leur. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner, daarnaast hebben wij een groot terras met uitgebreide borrelkaart. Wij hebben een regelmatig wisselende kaart met daarnaast veel acties met seizoensproducten. Wij hebben een nieuwe open keuken en bereidden veel gerechten op de big green egg. Natuurlijk is steak tartaar ons signature dish. Wij zijn op zoek naar een leerling kok met passie voor horeca en bereidt om veel te leren. Ben je communicatief sterk en flexibel dan is onze veelzijdige Brasserie Tartaar is op zoek naar jou. Wij werken met verse producten en een regelmatig wisselende kaart. Je wordt begeleid door onze chef kok en werkt zowel aan de koude als aan de warme kant. Je helpt mee in de mis-en-place maar ook met de uitgifte. Je werkt soms lange dagen maar begint ook pas soms eind van de middag. Ben je nieuwsgierig geworden, stuur dan je CV met foto naar info@brasserietartaar.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een leergierig en creatief iemand met oog voor detail en presentatie. We hebben een open keuken dus we verwachten dat je schoon en opgeruimd werkt. Je bent altijd op tijd en hebt een enthousiaste en gastvrije instelling.

Wat biedt het bedrijf?

Wij hechten waarde aan een goede werkomgeving met wederzijds respect voor iedereen. Wij helpen elkaar waar we kunnen en zorgen samen voor een goede gastbeleving. Ben jij pro actief dan investeren wij graag in jou, workshops en cursussen behoren tot de mogelijkheden. Wij proberen een hecht team te bouwen en doen na het werk graag een sluitdrankje.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder