Allround mediamaker

Uitgeverij Ars Scribendi B.V. / Schoolsupport B.V. Stagiaire(s) Mediavormgeving gezocht! (MBO)

Wij zijn Schoolsupport – een uitgeverij van informatieve jeugdboeken en educatieve materialen voor het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair op onze afdeling DTP en vormgeving. Wij bieden je een leerzame stage waarbij je alvast ruime ervaring op kan doen binnen de uitgeverijketen. Kom jij ons team versterken? Je bent betrokken bij het gehele productieproces; van concept tot vormgeving. Zo leer je wat er bij komt kijken om bestanden printklaar te maken, help je mee bij het maken van gatenproeven en werk je samen met de redactie om een perfect eindproduct op te leveren. Daarnaast werk je ook wekelijks mee aan media-uitingen en marketing-events – zo assisteer je bij productfotografie en bedenk je promotie-uitingen voor onze website, verzorg je het digitaal ontsluiten van content en help je mee bij het voorbereiden van beurzen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een MBO-opleiding in de richting Allround mediamaker of Mediavormgever. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je werkt netjes en georganiseerd en je hebt oog voor detail. Je bent vaardig met o.a. Photoshop, InDesign en Acrobat Professional. Je bent creatief en werkt concepten uit en andere media-uitingen.

Wat biedt het bedrijf?

Een aangename werkplek waar je samen met de collega’s van DTP en vormgeving werkt. Je krijgt tijd en begeleiding voor je stageopdracht of portfolio. Een vaste, maandelijkse stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder