Gastheer / -vrouw

Restaurant De Bonte Koe -

assistent horeca, voeding of voeding instructie, miss e pace maken van de restaurant. serveren van gerechten, serveren van drank en gerecht. opleiding kok 2. miss e place maken van de keuken en assisteren van de chef en het uitserveren van gerechten. zelfstandig werkend kok 3.

Naar wie zijn wij op zoek?

gemotiveerd, leergierig

Wat biedt het bedrijf?

doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder