Zelfstandig werkend kok

Veerhuis Concordia

Vanaf 01 april 2023 is Veerhuis Concordia na een verbouwing van 6 maanden compleet vernieuwd geopend. Lijkt het jou leuk om in een compleet nieuwe keuken te leren en te werken? Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij hebben een jong team (iedereen is tussen de 16 en 30 jaar oud) en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën van al onze medewerkers. Veerhuis Concordia is gelegen aan de Waal bij camping Waalstrand. Een heerlijke locatie met veel toeristen. Wij leren jou graag in onze keuken en restaurant alle kneepjes van & in de keuken. Gaandeweg leer je vanzelf ook allerlei ins en outs die bij de horeca horen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en vinden het dan ook erg leuk als wij jouw creativiteit terug zien in de keuken en in de gerechten die je klaarmaakt!

Wat biedt het bedrijf?

Indien jij je helemaal thuis voelt bij ons, is het vaak mogelijk dat je na je opleiding bij ons in dienst kunt blijven. Daarnaast vinden wij het erg leuk als je leergierig bent en graag een stapje verder wilt komen. Hierin willen wij jou graag begeleiden en krijg je de kans om door te groeien. Wij hebben een jong team die graag voor elkaar klaar staat en waar je altijd welkom bent.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder