Assistent mobiliteitsbranche

Wiegerinck Goor B.V.

Stap in de boeiende wereld van de mobiliteitsbranche en ontdek alle ins en outs bij Wiegerinck, dé dealer van Seres, Chevrolet, Microcar, Ligier en Suzuki en Profile Car en Tire Service. Als assistent mobiliteitsbranche ondersteun je onze serviceadviseurs en vakspecialisten bij diverse werkzaamheden, zoals het uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en APK-keuringen. Ook voer je lichte administratieve taken uit en assisteer je bij het op orde houden van de werkplaats. Als assistent mobiliteitsbranche ben je een belangrijke schakel binnen ons team. Je werkt zelfstandig, maar ook in nauwe samenwerking met je collega's. Je bent klantgericht en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Je krijgt de kans om te groeien in het vakgebied en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige mobiliteitsprofessional.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een echte teamplayer en vindt het leuk om in een hecht team te werken. Je hebt een praktische instelling en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Als assistent mobiliteitsbranche ben je geïnteresseerd in alles wat met voertuigen te maken heeft en heb je bij voorkeur al enige praktijkervaring met reparaties en onderhoud. Je werkt nauwkeurig en bent leergierig, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen in het vakgebied. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet klanten op een vriendelijke en professionele manier te woord te staan. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed omgaan met veranderende werkomstandigheden. Je bent gedreven en hebt de ambitie om door te groeien binnen ons bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en kennis te maken met alle facetten van de mobiliteitsbranche. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je graag helpen bij je persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden je een inspirerende werkomgeving waarin je samenwerkt met een enthousiast en gedreven team. Naast een passende stagevergoeding bieden we je ook de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Bij goed functioneren behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Kortom, bij Bart Wiegerinck bieden we je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en een succesvolle carrière te starten in de mobiliteitsbranche.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij technische werkzaamheden aan voertuigen en/of mobiele werktuigen
  • P6-K1-W1 Richt de werkplek in
  • P6-K1-W2 Voert (technische) werkzaamheden uit aan een voertuig en/of mobiel werktuig
  • P6-K1-W3 Ruimt de werkplek op en maakt deze schoon

lees verder