Meewerkend horeca ondernemer

Brunch Boutique Uitdagende stage? Brunch Boutique biedt het je!

Ben jij opzoek naar een leuke, leerzame stage in de horeca, neem dan contact met ons op, want wij zoeken jou! De Brunch Boutique is een nieuwe horeca gelegenheid aan de Zeugstraat in Gouda, hartje centrum. Wij hebben heerlijke Italiaanse koffie met lekkers uit de cakebar, brunch, afternoon tea en borrel. Daarnaast willen wij in de toekomst ook uitbreiden en groepen verwelkomen bij ons in de Brunch Boutique. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstarten van de zaak, ontvangen van gasten, opnemen en afrekenen, bereiden van gerechten en dranken, afsluiten van de dag, Instagram content maken, afternoon tea aankleden en stylen en nieuwe dingen bedenken voor bijvoorbeeld feestdagen. Ik heb zelf al 14 jaar ervaring opgedaan in o.a. de Goudse horeca en heb sinds 3 jaar leerlingen die ik van alles mag leren binnen dit leuke vak, wordt jij mijn nieuwe leerling in deze leuke Brunch hotspot?

Naar wie zijn wij op zoek?

Als je bij de Brunch Boutique wilt komen stagelopen of werken vinden wij het fijn als je spontaan bent met de gasten, oog voor detail hebt en je creativiteit kwijt kan (bijvoorbeeld met het stylen van evenementen of feestdagen). Als 3e of 4e jaars verwachten wij wel wat horeca ervaring, maar je kan altijd wat bijleren. Een baristacursus vinden wij erg belangrijk, omdat men voornamelijk bij ons komt voor de koffie, deze kan worden ingepland zodat jij de mooiste cappuccino's kan maken!

Wat biedt het bedrijf?

De Brunch Boutique biedt de student een fijne leerplek, wij zijn een kleinschalig, jong en dynamisch bedrijf wat jou graag wat leert. Als meewerkend horeca ondernemer is ook de achterkant van het bedrijf erg belangrijk, ik neem je graag mee in dit proces. Van een nieuwe kaart, website aanpassingen, kassa installeren, bestellijsten doorvoeren naar de groothandel en ontwikkelingen van nieuwe trends die van toepassing zijn bij de Brunch Boutique. Ook mag je bij de sales meedraaien om te zien hoe dat in zijn werk gaat, maken van offertes op maat, toelichten naar het personeel en de uitvoering voor de gasten. Wij vinden sfeer of de werkvloer erg belangrijk en volgen graag de nieuwste trends. Aan het einde van de maand ontvang je ook nog eens fooi wat wij onder de medewerkers maandelijks verdelen, mooi meegenomen toch? Ook houden wij jaarlijks een uitje en doen wij graag wat leuks met het team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder