Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel Food & Beverage Internship Spain

- Able to work in all areas of Food & Beverage including Bar, Restaurant, Room Service and Conference & Events - Welcome guests in a polite and friendly manner - Take and deliver customer orders, consistently demonstrating high levels of customer service - Prepare set ups for tables and/or rooms - Follow cash handling procedures - Manage guest queries in a timely and efficient manner - Up-sell with latest departmental incentives - Ensure compliance of brand standards - Strive to achieve departmental targets - Ensure cleanliness of work areas - Comply with hotel security, fire regulations and all health and safety legislation - Comply with local licensing laws - Be environmentally aware - Assist other departments wherever necessary and maintain good working relationships

Naar wie zijn wij op zoek?

A Food & Beverage Intern is always working on behalf of our Guests and is working with other Team Members. To successfully fill this role, you should maintain the attitude, behaviors, skills, and values that follow: - Positive attitude - Good communication skills - Commitment to delivering high levels of customer service - Flexibility to respond to a range of different work situations - Ability to work independently or in teams

Wat biedt het bedrijf?

Additional info: Fulltime working schedule of 40 hours a week, 5 working days with 2 days off. You have to be 18 years old at the start of your internship. Compensation: Shared accommodation, meals 3x per day & non-alcoholic drinks throughout the day.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder