Office & Management Support Specialist

Solide Vastgoed Beheer Ontdek de Vastgoedwereld: Word Stagiair bij Solide Vastgoed Beheer!

Solide Vastgoed Beheer is een vooruitstrevend vastgoedbedrijf die jou een leerzame ervaring biedt. Als stagiair krijg je bij ons de kans om praktijkervaring op te doen in verschillende aspecten van vastgoedbeheer, waaronder property management, marketingactiviteiten, klantrelaties en service. Bij Solide Vastgoed Beheer geloven we in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Ons ervaren team staat klaar om je te coachen en te ondersteunen tijdens jouw stageperiode, waarbij we jouw groei als vastgoedprofessional centraal stellen.

Naar wie zijn wij op zoek?

In een stagiair zijn wij opzoek naar iemand die goed in ons team past en zich herkend in de volgende eigenschappen; - Communicatieve vaardigheden: Goede mondelinge en schriftelijke communicatie is essentieel, aangezien je veel met collega's en klanten zal moeten samenwerken. - Teamspeler: We waarderen samenwerking en zoeken naar stagiairs die goed kunnen samenwerken in een teamomgeving. - Proactieve houding: Een actieve en initiatiefrijke aanpak wordt gewaardeerd. We vinden het leuk om te zien wanneer je bereidt bent om taken op te pakken en verantwoordelijkheid op je te nemen. - Leergierigheid: We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij Solide Vastgoed Beheer werken we niet voor elkaar maar met elkaar. Je mag altijd alles vragen en we willen je alles leren.

Wat biedt het bedrijf?

- Professionele begeleiding: Je wordt begeleid door ervaren professionals binnen ons team. Zij staan klaar om je te ondersteunen, jouw vragen te beantwoorden en je te helpen groeien in je rol. We maken tijd voor jou. - Diverse leerervaringen: Je krijgt de kans om verschillende aspecten van vastgoedbeheer te verkennen, zoals property management, asset management en administratie. Hierdoor kun je jouw interesses ontdekken en je vaardigheden op meerdere gebieden ontwikkelen. - Ruimte voor eigen initiatief: We moedigen jou aan om jouw ideeën te delen en eigen initiatief te tonen. Jouw inbreng wordt gewaardeerd. - Leuke werkomgeving: We zijn een hecht team die samen hard werken maar ook heel veel leuke dingen doen. Elke vrijdag hebben we een gezellige vrijdag middag borrel waar je meer dan welkom bent. - Stagevergoeding: We waarderen je inzet als stagiair en hier krijg je maandelijks een vergoeding voor.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder