Marketing & Communication Specialist

Tubber B.V. AI marketing stage in Groningen

Als Stagiair Marketing Communicatie Specialist bij Tubber krijg je de kans om je creatieve en communicatieve vaardigheden te laten zien en verder te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van ons gepassioneerde team en werkt samen aan het versterken van ons merk en het creëren van boeiende content voor onze doelgroep. Je taken omvatten onder andere: - Het creëren en plannen van aantrekkelijke content voor onze sociale mediakanalen, website en nieuwsbrieven. - Het schrijven van pakkende teksten en het bewerken van beeldmateriaal om onze boodschap effectief over te brengen. - Het ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes om ons merk te promoten. - Het analyseren van de resultaten van onze marketinginspanningen en het doen van aanbevelingen voor verbetering. - Het assisteren bij evenementen en beurzen om ons merk te vertegenwoordigen en nieuwe connecties te leggen. - Werken met met AI tools

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve Stagiair Marketing Communicatie Specialist die: - Een passie heeft voor communicatie en marketing en graag wil leren in een dynamische omgeving. - Uitstekende schrijf- en redactionele vaardigheden heeft in het Nederlands en Engels (extra talen zijn een pluspunt). - Bekend is met sociale media platformen en online content creatie. - Zelfstandig kan werken, initiatief neemt en met frisse ideeën komt. - Bereid is om te leren en zich aan te passen aan een snel veranderende omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Wil je stage lopen bij Tubber op ons hoofdkantoor in Groningen? Wij bieden je een uitdagende en leerzame stageperiode van minimaal 5 maanden (20 weken). Wat bieden we jou? - Stageperiode: Minimaal 5 maanden (20 weken). - Locatie: Hoofdkantoor Groningen. - Fulltime: Eén dag per week aan je stageopdracht besteden. - Vergoeding: In overleg. - Begeleiding: Goede en professionele begeleiding. - Bijbaan: Mogelijkheid tot een bijbaan als je stage naar tevredenheid wordt afgerond. Ben je klaar voor een uitdagende en leerzame stageperiode bij Tubber? Stuur je sollicitatie naar ons en wie weet word je onze nieuwe stagiair!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder