Manager / ondernemer horeca

Pannekoekenhuis Belveren Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Samen maken wij de Horeca nog mooier!

Veelzijdig familie bedrijf waar je alles mag en kan leren. Wij beschikken over 2 gekwalificeerde leermeesters. Wij zijn een pannenkoekenhuis met ruim 350 zitplaatsen en 300 verschillende soorten pannenkoeken. Het voordeel van het werken in een ons pannenkoekenhuis zijn de gunstige openingstijden en vrij met kerst en carnaval. De dag bestaat uit het openen van het bedrijf. Het draaien van de lunch (uitgebreide lunchkaart) Het schoonhouden van je werkplek Jij draagt zorg voor de voorraad en het doen van bestellingen In de avond zorg je met het team dat het onze gasten aan niets zal ontbreken. In de zomer eindigt je werkdag rond 20:30 / 21:00 In de winter eindigt je werkdag rond 19:30 / 20:00 Wij nodige je graag uit voor een kennismaking gesprek en rondleiding op ons bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen van een student / werknemer voor enthousiasme, creativiteit, gastvrijheid en leergierigheid.

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf beschikt over mooie doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vaste aanstelling. Éen van onze huidige leermeesters is bij ons als 14 jarige in de afwas begonnen en zich opgewerkt tot zelfstandig werkend kok. Ook haar leermeester heeft ze bij ons gehaald.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder