Software developer

Minty Media Front-end stage bij het leukste webbureau in Haarlem

Als stagiair front-end developer ben je dagelijks bezig met het creƫren van innovatieve websites, webshops en bouw je mee aan koppelingen en interne projecten. Samen met ons team zorg je voor een wow-effect bij oplevering. Onze projecten worden veel vormgegeven in HTML, CSS, Javascript. Enige kennis van verschillende frameworks zoals Next.js en React is dan ook wel gewenst. Met het gehele team zorgen we voor een perfecte oplevering van alle online eisen en wensen van de klant. Jij houdt je bezig met het ontwikkelen van front-end web projecten; Jij houdt je bezig met het opzetten van Server-Side Rendering om onze webapplicaties te optimaliseren; Jij houdt je bezig met het implementeren van dynamische routering; Jij houdt je bezig met het bouwen van herbruikbare lay-outs en componenten om de ontwikkeling te versnellen en consistentie te waarborgen; Jij houdt je bezig met het door ontwikkelen van zowel koppelingen als plug-ins.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een stagiair front-end development die graag out of the box denkt, creatief is en gek is van visuals, code en websites. Jij bent studerende aan een MBO of HBO opleiding richting Front-end development; Jij hebt enige ervaring met verschillende frameworks zoals React en Next.js; Jij hebt enige ervaring met Javascript en TypeScript; Jij bent creatief, sociaal en communicatief erg vaardig; Jij hebt gevoel voor typografie, verhoudingen, kleur en beeld; Jij hebt ervaring met Adobe Creative Cloud; Jij hebt enige ervaring met verschillende CSS frameworks; Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig aan projecten werken; Jij kan jezelf vloeiend uitdrukken in Nederlands, in woord en geschrift.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een enthousiast jong team in een omgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en veel kunt leren. Daarnaast bieden wij: Stagevergoeding; Gezellig team met veel ambities; Korte communicatielijnen; Veelzijdige projecten; Waardering voor jouw werk; Werkplek met computer; Korting op Minty Media / Minty Hosting producten; Werk waarbij de tijd vliegt; Stage met uitzicht op een baan bij een goede match; Een informele werksfeer met gezellige borrels! Tip! Stuur zoveel mogelijk mee in de sollicitatie mail. CV, projecten, Github, portfolio, etc

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder