Software developer

Minty Media Stage Mediavormgever Front-end developer in Haarlem

Tijdens de stage Mediavormgever Front-end developer bij Minty Media houd jij je bezig met het ontwikkelen van web concepten en vertaal je deze naar een functionele website of webshop voor onze klanten. Ben jij creatief en heb je passie voor design? Vind je het leuk om klanten zo goed mogelijk te adviseren en kun jij de eisen en wensen goed vertalen naar diverse online toepassingen? Dan zijn we opzoek naar jou als stagiair Mediavormgever Front-end developer! Wie zijn wij? Minty Media is een ambitieus internetbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops op het Opensource platform WordPress. Hierbij kunnen klanten bij ons terecht voor zowel het bouwen, optimaliseren en het beheer en onderhoud. Daarnaast hebben wij als Minty Media onze eigen hosting. Naast het ontwikkelen van Webapplicaties bieden wij ook online marketing aan. Wij zijn op zoek naar een Mediavormgever Front-end developer stagiair.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat ga jij doen? Je maakt creatieve en originele concepten op basis van de eisen en wensen van de klant. Na goedkeuring vertaal je de concepten naar een complete website of webshop. Als klanten vragen hebben via de telefoon of email, luister je goed naar de vraag. Dan bepaal je of je de vraag zelf kunt oplossen of dat je de vraag doorstuurt naar de juiste persoon binnen ons bedrijf. Je vindt het leuk om je met meerdere dingen bezig te houden. Jij houdt je bezig met het maken van concepten en designs voor klanten; Jij ontwikkeld samen met ons team websites en webshops in het open source platvorm WordPress; Jij houdt je bezig door klanten telefonisch en via de email te woord te staan. Wie zoeken wij? Jij hebt kennis van HTML en CSS; Jij hebt ervaring met Adobe Creative Cloud; Jij hebt gevoel voor typografie, verhoudingen, kleur en beeld; Jij hebt enige kennis van WordPress; Jij hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Wij zijn een enthousiast jong team in een omgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren. Daarnaast bieden wij: Stagevergoeding; Waardering voor jouw werk; Werkplek met computer; Korting op Minty Hosting / Minty Media producten; Stage met uitzicht op een baan bij een goede match; Een informele werksfeer met gezellige borrels! Overige informatie: Locatie: Haarlem, Nederland (vlakbij station Spaarnwoude) Stagevergoeding: Aanwezig Werktijden: 09:00 – 17:00 uur Periode: Minimaal 5 maanden Start datum: z.s.m. Contact ons: Stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@mintymail.nl

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder