Software developer

Minty Media Stage Back-end developer | Maak plug-ins en online applicaties!

Doe jij de opleiding richting Back-end development en ben je opzoek naar een stage Back-end developer? Is coderen jouw 2de taal? Vind jij het leuk om bij een enthousiast, snelgroeiend media bureau te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Minty Media is een ambitieus internetbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops op het Opensource platform WordPress . Hierbij verzorgen wij het bouwen, optimaliseren en het beheer en onderhoud voor de klant. Daarnaast hebben wij als Minty Media onze eigen hosting. Naast het ontwikkelen van Webapplicaties bieden wij ook online marketing aan. Vanwege harde groei zijn wij op zoek naar Back-End Developer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat ga jij doen? Als stagiair Back-end developer zal jij je bezig houden met het meedenken, ontwikkelen en programmeren van online applicaties voor onze klanten of voor onze eigen projecten. Je zal een zelfstandige rol vervullen waarbij jij verantwoordelijk bent voor het opleveren van jouw eigen projecten en projecten samen met ons development team realiseren. Jij houdt je bezig met het onderhouden en beheren van bestaande websites; Jij houdt je bezig met het ontwikkelen van verschillende plug-ins en online applicaties; Jij houdt je bezig met het oplossen van problemen; Jij houdt je bezig met het door ontwikkelen van zowel websites als plug-ins. Wat zoeken wij? Jij bent studerende aan een MBO of HBO opleiding richting Back-end development; Jij hebt kennis van MySQL, Javascript, jQuery, CSS & PHP en C#; Jij hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal; Jij bent communicatief vaardig.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Wij zijn een enthousiast jong team in een omgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren. Daarnaast bieden wij: Stagevergoeding; Waardering voor jouw werk; Werkplek met computer; Korting op Minty Hosting / Minty Media producten; Stage met uitzicht op een baan bij een goede match; Een informele werksfeer met gezellige borrels! Overige informatie: Locatie: Haarlem, Nederland (vlakbij station Spaarnwoude) Stagevergoeding: Aanwezig Werktijden: 09:00 – 17:00 uur Periode: Minimaal 5 maanden Start datum: z.s.m. Contact ons: Stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@mintymail.nl

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder