Kok

Restaurant Fris Toe aan een nieuwe stap in je leer periode? Leerling koks krijgen bij ons alle ruimte!

Je gaat direct met de chef aan de slag met de mooiste producten. Wij begeleiden je van a-z en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Samen met onze chef zal je alle facetten in de keuken uitvoeren. Van het bedenken van de gerechten t/m het bestellen van de producten. Samen met het keukenteam zet je de meest smakelijke gerechten op tafel! Je ondersteunt de Chef-kok en de sous-chef Mise en place werkzaamheden Heb je nog niet veel ervaring? Dat is helemaal niet erg! Zolang je leergierig bent gaan wij een toptijd tegemoet samen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij leergierig, hardwerkend en heb jij een passie voor lekker eten? Dat is het belangrijkste. Je bent bij ons om te leren. - Productkennis - Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel,- en weekenddiensten te werken - Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Wat biedt het bedrijf?

.• Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard! • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd • Bedrijfskortingen • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden! • Gezellige teamuitjes en borrels • Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder