Kok

Geertjes Hoeve Haarzuilens Ben jij de kok in opleiding die wij zoeken? Werkuren vooral overdag!!! Geen avonden. Salaris per uur. Werk je graag samen in een jong en hardwerkend team? Kom bij ons leren!

Als leerling kok draai je bij ons overal mee. We werken met een klein vast team, met een grote flexibele schil, ook voor de keuken. Hier werken naast de chefkok ook jongeren als bijbaan. We werken hard, maar ook met veel sfeer en gezelligheid. De vaste werkdagen zijn van 09.00 - 18.00 uur en regelmatig zijn er ook avondgroepen waarvoor we super vers de heerlijkste gerechten bereiden. We werken met dagverse producten en maken vrijwel alles zelf, Van het dagmenu, tot de patisserie, tot de maaltijden voor groepen. Bij ons leer je daarom werken in een drukke keuken, met veel aandacht voor de puurheid van de producten. Je leert goed samenwerken, overzicht te hebben en uiteraard komen alle benodigde vaardigheden van een kok aan bod. Onze horecalocatie heeft 200 stoelen, meerdere zalen en een ruim terras met 400 stoelen in het hoogseizoen. Zo is er altijd wat te beleven! We ontvangen veel groepen, waarvoor we altijd zelf en vers koken. Conclusie elke dag een nieuwe uitdaging.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als je hart in de keuken ligt, kunnen wij je alles leren. We werken graag met mensen die hun handen uit de mouwen willen steken!

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een gezellige en veilige sfeer. Veel van onze stagiaires werken inmiddels bij ons in dienst. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Bij goed functioneren en een goede, betrouwbare inzet, zijn we van mening dat je net als je collega's salaris verdient. We gaan ervoor om samen onze gasten een goede beleving te geven en we gaan ervan uit dat jij jouw steentje bijdraagt vanuit de keuken! Wij hebben weer zin in het gezellige drukke seizoen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder