Medewerker ICT support

Als stagiair op de business support afdeling leer je om de collega’s van ANWB Retail optimaal gebruik te laten maken van de IT systemen en de IT infrastructuur. Je ben direct en indirect betrokken bij de mooie ontwikkelingen die ANWB Retail aan het doormaken is. Bij ANWB Retail combineren wij de omvang van de grootste vereniging van Nederland (met meer dan 5 miljoen leden) met de dynamiek van een Retail organisatie. Bij ons staat het belang van de klant altijd centraal bij het doorvoeren van uitdagende nieuwe (IT) ontwikkelingen. Je maakt gebruik van moderne IT hulpmiddelen om de problemen van eindgebruikers op te lossen. Je schakelt daarbij met je collega’s binnen business support, de business, de specialisten van het centrale ICT team in Den Haag en met externe partijen. Je houdt je bezig met applicaties, IT werkplekken, technische IT infra componenten en winkel automatisering. Kortom mogelijkheden genoeg om jezelf breed te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren beheerders.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, nauwkeurig en communicatief vaardig. Niet bang om wat te vragen, we nemen graag de tijd om alles uit te leggen.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig klein team van 10 ICT collega's waarvan 3 directe collega's binnen het Business Support onderdeel. Omdat we zo'n klein team zijn, zijn de werkzaamheden erg divers en zijn er dus erg veel mogelijkheden om veel te leren en breed ervaring op te doen in de ICT. Zo ondersteunen we de 75 winkels van ANWB, het kantoorpersoneel van kantoor Harderwijk en het distributiecentrum in Harderwijk. Dit vraagt per onderdeel een hele andere dynamiek en naast het standaard werkplek en server beheer voeren we ook applicatiebeheer van het ERP, WMS en kassa systeem uit.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder