Business Administration & Control Specialist

Uwoon locatie Harderwijk (Hoofdkantoor) Financiële stageplaats bij Woningcorporatie Uwoon

Een hele leuke stageplaats bij het team Financiƫle Zaken binnen Uwoon. Ons team bestaat uit 8 personen (incl. teamleider) en is een mooie mix van mannen en vrouwen met verschillende leeftijden. Word jij de nummer 9 binnen ons team? Als team zorgen wij voor de verwerking van inkoopfacturen, crediteurenadministratie, verkoopfacturen, huur prolongatie, debiteurenbewaking, bankverwerking, wekelijkse betalingen, memoriaal boekingen, btw aangiftes en andere belastingen, verzekeringen, stook- en servicekostenafrekeningen aan de huurders, (voorbereidingen voor) de maandelijks afsluiting, tertiaan rapportages en het jaarwerk, voorraad administratie, activa administratie en nog meer. Na een inwerk periode krijg je een aantal vaste taken krijgen en werk je mee bij veel andere zaken. Alle opdrachten die door school worden opgedragen kunnen bij Uwoon (onder begeleiding) worden uitgevoerd. Vervelen doe je bij ons niet, is er een heleboel te leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een stagiair die gemotiveerd is om te leren en zijn/haar stage tot een succes te maken. Iemand die niet alleen maar de benodigde uren wil halen, maar iemand die ook mee wilt helpen en bij wilt dragen aan waar we als Uwoon voor staan. Iemand met interesse voor de huursector en deze speciale branche graag wilt leren kennen. Iemand met oog voor detail, gevoel voor cijfers, nauwkeurig en enthousiast, iemand die goed is met een computer en graag werkt in een klein team en daarin zijn eigen plek kan innemen. Iemand die op termijn zelfstandig zijn werkzaamheden uit kan voeren en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Wat biedt het bedrijf?

Uwoon is een woningcorporatie die betaalbare en duurzame huizen voor mensen met een relatief laag inkomen realiseert. Wij creƫren plekken waar huurders met plezier wonen en zich veilig en thuis voelen. Dit doet we niet alleen: we werken samen met huurders, gemeenten, zorg- en welzijnsaanbieders, aannemers en bouwers. Bij ons staat de huurder centraal. De sociale huurwoningen die worden gebouwd, verhuurd en beheerd, bevinden zich in de gemeenten Ermelo, Elburg, Harderwijk en Oldebroek. Kijk voor meer informatie over Uwoon op onze website: https://www.uwoon.nl. Bij Uwoon staan de werkwaarden Samenwerken, Autonomie, Creativiteit en Plezier hoog in het vaandel, dus het is belangrijk dat jij jezelf hierin herkent. Enthousiast geworden over deze stageplaats? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV. Noem in je brief ook de details over je stage (periode, aantal uren, etc). Wellicht spreken wij elkaar dan wel op korte termijn?

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder