Kok

Strandpaviljoen 't Zilt Leren in een jong, gezellig team met het mooiste uitzicht over de Waddenzee

Je gaat in een nieuwe keuken werken met een klein, jong team, hierdoor leer je meer verantwoordelijkheid te nemen/pakken en zelfstandig de lunch, borrel en diner te draaien. Verder kun je veel leren van de koks qua bereidingen, nieuwe gerechten, technieken en is wordt er verwacht dat je meedenkt over de menukaart en specials.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een harde werker, gevoel voor humor, blijft rustig en houdt overzicht in stressvolle/drukke momenten, werkt graag samen in een team, heeft verantwoordelijkheid, toont initiatief en verder ben je gemotiveerd!

Wat biedt het bedrijf?

In ons kleine keukenteam krijg je al snel veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om zelfstandig bijvoorbeeld een lunch te draaien en de kans om je eigen ideeën/gerechten te introduceren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder