Manager / ondernemer horeca

Brasserie IJzer Bij IJzer leer je het wel! Lekker werken in een omgeving waar de werknemer centraal staat.

Eerder instromen of voor komend schooljaar. Grand café met verse bereiding van verse producten. Vis, vlees, vega. Kleine vaste kaart en veel buiten de kaart om. Mooie open keuken. Restaurant huiselijk, vintage, industrieel. Dag-avondzaak/ grand cafe met mooie kwaliteit en groot terras. Wijn, speciaalbier, cocktails, etc. Bedieningsteam van ongeveer 25 personen, keukenteam van ongeveer 12 personen, totaal personeelsbestand van ongeveer 45 personen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Team player! Brasserie IJzer heeft een sociaal team en we zijn altijd op zoek naar mensen die ook in dat plaatje passen. Geen geschreeuw, wel respect. Hard werken als het moet en gezellig een lolletje op rustige momenten en na het werk.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooi open keuken met verse producten van lunch tot diner. Authentieke nepoletaanse pizza's maar ook ribeye, verse vis en mooie vegetarische gerechten. Heerlijke cocktails gemaakt van premium quality merken maar wel voor een strakke prijs. Alles is kwaliteit. Een team ook met ervaren collega's. Brasserie IJzer kent een zeer laag verloop en heeft meerdere mensen rondlopen die hier vanaf de start in 2015 werken. Een bedrijf waar ook ruim wordt ingeroosterd, we hebben geen tekort aan personeel en proberen niet aan alle kanten op de uren te besparen. Als leerling wordt je dan ook niet als sluitstuk ingezet.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder