Zelfstandig werkend kok

Brasserie IJzer Bij IJzer leer je het wel! Lekker werken in een omgeving waar de werknemer centraal staat.

Eerder instromen of voor komend schooljaar. Grand café met verse bereiding van verse producten. Vis, vlees, vega. Kleine vaste kaart en veel buiten de kaart om. Mooie open keuken. Restaurant huiselijk, vintage, industrieel. Dag-avondzaak/ grand cafe met mooie kwaliteit en groot terras. Wijn, speciaalbier, cocktails, etc. Bedieningsteam van ongeveer 25 personen, keukenteam van ongeveer 12 personen, totaal personeelsbestand van ongeveer 45 personen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Team player! Brasserie IJzer heeft een sociaal team en we zijn altijd op zoek naar mensen die ook in dat plaatje passen. Geen geschreeuw, wel respect. Hard werken als het moet en gezellig een lolletje op rustige momenten en na het werk.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooi open keuken met verse producten van lunch tot diner. Authentieke nepoletaanse pizza's maar ook ribeye, verse vis en mooie vegetarische gerechten. Heerlijke cocktails gemaakt van premium quality merken maar wel voor een strakke prijs. Alles is kwaliteit. Een team ook met ervaren collega's. Brasserie IJzer kent een zeer laag verloop en heeft meerdere mensen rondlopen die hier vanaf de start in 2015 werken. Een bedrijf waar ook ruim wordt ingeroosterd, we hebben geen tekort aan personeel en proberen niet aan alle kanten op de uren te besparen. Als leerling wordt je dan ook niet als sluitstuk ingezet.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder