Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie IJzer Bij IJzer leer je het wel! Lekker werken in een omgeving waar de werknemer centraal staat.

Eerder instromen of voor komend schooljaar. Grand café met verse bereiding van verse producten. Vis, vlees, vega. Kleine vaste kaart en veel buiten de kaart om. Mooie open keuken. Restaurant huiselijk, vintage, industrieel. Dag-avondzaak/ grand cafe met mooie kwaliteit en groot terras. Wijn, speciaalbier, cocktails, etc. Bedieningsteam van ongeveer 25 personen, keukenteam van ongeveer 12 personen, totaal personeelsbestand van ongeveer 45 personen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Team player! Brasserie IJzer heeft een sociaal team en we zijn altijd op zoek naar mensen die ook in dat plaatje passen. Geen geschreeuw, wel respect. Hard werken als het moet en gezellig een lolletje op rustige momenten en na het werk.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooi open keuken met verse producten van lunch tot diner. Authentieke nepoletaanse pizza's maar ook ribeye, verse vis en mooie vegetarische gerechten. Heerlijke cocktails gemaakt van premium quality merken maar wel voor een strakke prijs. Alles is kwaliteit. Een team ook met ervaren collega's. Brasserie IJzer kent een zeer laag verloop en heeft meerdere mensen rondlopen die hier vanaf de start in 2015 werken. Een bedrijf waar ook ruim wordt ingeroosterd, we hebben geen tekort aan personeel en proberen niet aan alle kanten op de uren te besparen. Als leerling wordt je dan ook niet als sluitstuk ingezet.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder