Zelfstandig werkend kok

Als leerling ga je meedraaien in een grote keuken. Je zult veel verschillende dingen leren op verschillende plekken. Dat maakt het werk afwisselend. En je maakt onderdeel van een gezellig team.

  • locatie
    Heerhugowaard
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-2-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    25 januari 2022
  • beschikbaar
    1

Gewoon Lekker Leren - Zelfstandig werkend kok


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten van jou dat je met enthousiasme aan de slag gaat en dat je actief gaat leren. We rekenen op een goede inzet. En natuurlijk een oog voor detail. Ook bij drukte houd jij je hoofd koel!

Wat biedt het bedrijf?

De leermeesters vinden het leuk om jou te begeleiden. Op allerlei afdelingen binnen het bedrijf zijn leerlingen. Er is een leuk onderling contact.

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder