Legal, Insurance & HR Services Specialist

Arvato Netherlands B.V. Ben jij nieuwsgierig en wil je leren binnen HR ? Join ons HR team en You're on it!

Jij bent verantwoordelijk voor een zorgvuldige uitvoering van de personeels- en (voorbereidende) salarisadministratie. Daarnaast werk jij mee aan projecten, zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van de Employee Survey en het continu optimaliseren van HR processen. In deze functie ligt de nadruk op een administratieve HR functie. Na het eerste kopje koffie begin je de dag met het checken en beantwoorden van binnenkomende vragen in ons ticketsysteem. Je maakt nieuwe collega's wegwijs in systemen en regelingen. Hierna bekijk je de actuele personeelsmutaties: contracten maken, functie-/ en afdelingswijzigingen doorvoeren en het opstellen van ontslagbrieven. Je checkt of alle relevante systemen goed zijn ingericht. Na de lunch staat een intakegesprek met nieuwe collega’s gepland. Je dat het dossier compleet wordt gemaakt en zet je de gegevens door naar de Payroller voor verdere afhandeling. Oeps… vergeten een VOG aan te vragen. Dat regel je nog even snel tussendoor. Klaar, morgen weer een dag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je weet met flair en een servicegerichte houding je interne klanten te faciliteren. Jij bent verantwoordelijk en zorgvuldig. Je hebt een vlotte babbel (ook in het Engels), en denkt creatief mee in oplossingen. Je houdt overzicht in een dynamische en drukke omgeving. Verder heb je humor en houd je van gezelligheid. Naast het harde werken, moet er ook af en toe koffie worden gehaald :-)

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een warm team terecht waar we oog hebben voor elkaar, waar we hard werken en ook veel lachen. We eten samen in de kantine, halen frietjes of juist een frisse neus met een wandeling tussendoor. HR heeft naast de HR Services afdeling ook de volgende disciplines: HR advies, Recruitement, Learning & development en Workforce management. Mocht je willen leren, ontwikkelen of specialiseren dan zijn er dus genoeg mogelijkheden. Onze laatste 2 stagiairs zijn inmiddels waardevol lid van het team en dragen zo bij aan het succes van onze afdeling.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Video Link

lees verder