Software developer

AppCenter Nederland B.V. PHP/Laravel/React; wil jij je talent ontwikkelen? Wil jij uitstekend begeleid worden? Wil jij een gave werkplek? Groei en wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt of vervolgopleiding! Vanaf leerjaar 3.

Gaat jouw hart sneller kloppen van PHP, Laravel, React, JavaScript? Wij begeleiden onze studenten vooral met veel plezier. Dat wil niet zeggen dat we het gemakkelijk maken. Je mag werken aan (een deel van) onze stack of andere features. Het is in elk geval een opdracht dat past bij jou als persoon. jouw opdracht ligt in lijn met jouw passie en jouw talent (wat jij later wil worden en waar jij goed in bent); Wij activeren en stimuleren jouw talent in lijn en overeenstemming met jouw opleiding. Daarbij doen we het beter en maken we het uitdagender. Onze kracht ligt in het maken van duidelijke afspraken, heldere doelen en strakke planning. Let op, de lat ligt hoog en jouw leercurve is stijl. Bij ons werk je in een fantastische inspirerende omgeving. Een bijzondere locatie dat jou helpt. Wij zijn er om je wat te leren zodat jij jouw opleiding met uitstekend resultaat gaat af te ronden. Aan het eind van jouw stage ben jij klaar voor je vervolgopleiding of de arbeidsmarkt

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt oog voor detail en wilt jou als full-stack, back-end of front-end engineer ontwikkelen vanaf leerjaar 3 en hoger. Jij beschikt over een gezonde dosis humor en kan daarnaast PHP-Laravel, JavaScript, React frameworks. (Heb je die kennis niet, dan houdt het al op) Stuur me een foutloze mail, verdiep je in de organisatie en geef zorg en aandacht. Programmeer jij ook in je privé tijd? Zelfs dan helpen we je graag verder. Je gaat de uitdaging wel aan. Wij dagen je graag uit dus je bent zeker leergierig, bent constant bezig met logische oplossingen en een tikkeltje eigenwijs. Geef tegengas, verras je ons en wij verrassen jou.

Wat biedt het bedrijf?

Bij AppCenter Nederland werken wij elke dag met plezier aan ons slimme platform. Ons platform is ontstaan vanuit de drive de fysieke en digitale wereld te overbruggen. Nu hebben wij onze partners, kennis en krachten gebundeld. Dat doen we met het ACN Commerciele Platform. Met dit platform faciliteren we klantcommunicatie processen via WhatsApp Business en activeren dat met slimme meetbare labels. Wij hebben de fysieke, digitale en communicatieve proces volledig meetbaar. Door aanpak op eigen-wijze zijn wij succesvol omdat onze klanten succesvol zijn. Wij automatiseren een verschrikkelijk tijdrovend proces; klanten verder helpen via WhatsApp. We kunnen zowel reactief als proactief mensen persoonlijk benaderen. Naast vragen beantwoorden faciliteren we upsell & cross-sell op een slimme manier.

Wat ga je leren?

 • Realiseert software
 • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
 • B1-K1-W2 Ontwerpt software
 • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
 • B1-K1-W4 Test software
 • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
 • Werkt in een ontwikkelteam
 • B1-K2-W1 Voert overleg
 • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
 • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

Kenmerken

 • Opleiden voor een mbo-certificaat
 • Opleiden voor een Praktijkverklaring
 • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder