Leidinggevende bediening

Wapen van Hengelo

Bij Wapen van Hengelo is van alles mogelijk: dineren in onze Bistro Stork, een heerlijke cocktail in de cocktailbar, overnachten in een van de prachtige suites of trouwen in onze geweldige feestzaal. Samen met ons team zorgen wij voor een bijzondere beleving. Bij Wapen van Hengelo maken wij herinneringen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij die enthousiaste persoon die graag wil leren en op zoek is naar een mooi en dynamisch leerbedrijf? Ben jij de aanwinst voor ons team en help jij ons de kwaliteit hoog te houden? Reageer dan snel!

Wat biedt het bedrijf?

* Werken in een heel gezellig en hecht team? * De ruimte krijgen om je privéleven/studie/baan te combineren? * Aan de slag bij een prachtige horecalocatie in Hengelo? * De kans hebben jezelf te ontwikkelen in de horecabranche? * Profiteren van leuke extra’s? Denk hierbij aan het krijgen van fooi, jaarlijks een groots en fantastisch personeelsfeest en korting bij alle vier de Van Berkel locaties?

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder