Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Restaurant Trien Als je in een gezellig vlot leergierig team wilt werken. Kom dan een keertje kijken bij Trien in Herpen.

Op woensdag en donderdag beginnen meestal wat later dan zijn wij geopend vanaf 17:00. In het weekend zijn wij geopend vanaf 12:00uur. De werkzaamheden zijn per dag verschillend, dus elke dag weer een nieuwe uitdaging. De sluitingstijd kan variëren tussen 21:00uur en 23:00uur. Afhankelijk van het team wie er een feestje of iets dergelijks heeft.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Trien hebben wij een open keuken en iedereen kan elkaar helpen met hun taken. Een vlot vrolijke team is waar wij bekend om staan.

Wat biedt het bedrijf?

In de keuken hebben wij alle ingrediënten om te leren van een tosti, snacks, schnitzel, varkenshaas tot de kreeft ganzenlever en oesters. En de bediening werkt met een uitgebreide wijnkaart tot speciale parels en de dure flessen die per glas serveert kunnen worden.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder